vsovi - Iti multumesc pentru ceea ce ai scris. Pe langa faptul ca ai un real talent la scris, ai citit randurile scrise de mine pe orizontala si nu pe verticala din 2 in 2. Ai inteles lucrurile in profunzime si nu doar la suprafata.
Ai spus ca te-ai confruntat si tu cu aceasta patima. Si ai rezolvat-o ca si mine, accidental, motivata tot ca o descarcare. Pe moment e o descarcare, iti reiei viata cu restul activitatilor. Dar cand o practici e ca un cerc vicios, revine si iar revine. Dorinta sexuala pana la urma face parte din natura noastra, depinde de modul ei de rezolvare. Mersul la spovedanie si apoi tinuta sub control e singurul leac. Bun. Dar dorinta ramane doar in stare latenta undeva in interiorul nostru ca apoi – nu stim cand – sa revina in forta si sa nu te lase cu una cu doua.
Nu am vrut sa jignesc barbatii de pe acest forum care traiesc dupa principii morale crestine, nu i-am pus pe toti in aceeasi oala, in mesajul meu m-am referit la restul barbatilor, in numar covarsitor care au alte viziuni despre viata si pacate, si cu care ne “intersectam”. M-am referit la mine, o persoana care doreste o viata de familie si nu calea calugariei. Si atunci normal ca te uiti in jur sa vezi ce si cum....
|