View Single Post
Vechi 01.09.2011, 11:36:06
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nae123 Vezi mesajul
Publicul ,,parazit,, este tot cel dinainte de Irefutabil? Pentru ca ar fi trist, asa, ne-au schimbat mentalitatile si apoi ne-au abandonat. Sau cum? Apreciez, si cu asta inchei, seriozitatea cu care abordati un subiect ieftin si vulgar. Numai bine, chiar!
Publicul 'parazit' e mereu altul, pentru ca Parazitii nu au urmarit sa-si fidelizeze publicul, ci au avut mereu o categorie tinta: adolescentii, au speculat spiritul de fronda. Ii mai ascultam si eu ocazional prin liceu, prin ’98-’99, insa personal resimt o diferenta intre atunci si acum. E adevarat ca si eu m-am schimbat, iar acum ma raportez (poate) intr-un mod diferit la ei, insa miserupismul generalizat, in spiritul parodic si bascalios al romanului e mult mai evident acum. Cred ca fenomenul a fost Mafia, mai putin Parazitii, pentru ca muzica lor reverbera si rezona atenuant, facandu-i pe tineri sa devina circumspecti la unele aspecte ale societatii, insa indecenta lor ascundea un apel la decenta. Motto-ul de pe sonetul meu a fost din BUG Mafia, din Ridica-ma la cer :) Pentru mine ei raman o Poveste fara sfarsit, Fara cuvinte intr-o Lume nebuna, nebuna de tot in timp ce Parazitii – Omul din lift, care militeaza pentru “jos cenzura”, doar pentru a avea satisfactia de a se pisa (ma scuzati) pe libertatea de exprimare.

Last edited by ioanna; 01.09.2011 at 12:01:52.
Reply With Quote