View Single Post
Vechi 01.09.2011, 13:44:07
LaPetiteMoc LaPetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2011
Locație: sub cerul lui Dumnezeu
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Stimata doamna, va inteleg, dar nu e bine sa generalizati. Uitati-va de exemplu la cei mai activi si profunzi useri catolici de pe forum: fratele Mihnea, dl. Erethorn, d-na Nutucutu, la postarile domniilor lor, la intreaga lor atitudine echilibrata si crestina. Acum, hand on heart: chiar va imaginati astfel de lucruri in ce ii priveste pe credinciosi catolici precum cei enumerati?! Geenralizarile pot fi foarte periculoase. Foarte probabil, persoana e....scuzati, dusa cu pluta, daca v-a dat foc la casa. Doar satanistii si, probabil, martorii lu' "iehova" iau credinta ca motivatie a unor actiuni perfect imbecile si asociale.
Ca sa inchei intr-o nota de umor, ca tot e "adversarul meu de sah", d-l Catalin, pus pe glume, la postarea anterioara: uitati-va la avatarul meu: credeti ca seman cu imaginarul geonosian Poggle the Lesser, in viata reala?! (Doar la talentul tehnic...). Serios acum, uitati-va putin pe topicul cu "catolicii si ortodocsii fac binele impreuna", si meditati putin asupra topicului insusi, si mai ales asupra duhului in care oameni cu credinte de-fapt-nu-asa-de-diferite fac lucrarea lui Dumnezeu in lume, adica Binele, impreuna.
Cu respect.
Doamne, ajuta!

In interventia dv. cereati exemple concrete despre relatia cu catolicii din jurul nostru. Nu am facut decat sa dau exemplul cerut la mesajul dumneavoastra generalizator.

Personal, sunt total impotriva generalizarilor. Oricand se iveste ocazia spun cu convingere ca trebuie inteles, apreciat, cunoscut omul ca individ, nu dupa grupul (gruparile) din care se revendica.
Reply With Quote