View Single Post
Vechi 01.09.2011, 17:51:07
lidiap's Avatar
lidiap lidiap is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit Multumiri tuturor

Povestea mea e destul de simpla si banala. O decizie gresita in viata ne-a adus in starea de someri. Asta era acum 3 ani. Timp de doi ani am trait cu ajutorul paritntilor care ne plateau ratele si ne dadeau de mancare. A fost o lectie pe care trebuia sa o traim si sa o invatam. Cand am inteles de ce trecem prin aceasta incercare am redeschis usa bisericii si cartile de rugaciuni. Ne-am schimbat atitudinea ca sa ne putem schimba viata si pentru a reveni pe linia de plutire.
Astazi, desi locuim in aceeasi garsoniere mica, avem amandoi servici si , mai important, o minune de fetita, Anastasia Maria de 5 luni. Ea e comoara noastra iar meseria de parinte e cea mai grea.
Nu avem cuvinte sa multumim bunului Dumnezeu, Treimii Sfinte, Maicii Domnului si tutror sfintilor pentru ceea ce avem.
Si sper sa nu uitam niciodata prin ce am trecut ca sa nu uitam niciodata de Dumnezeu.
Reply With Quote