Repet, unde am luat apararea ecumenismului? Am spus ca ecumenismul exista si ca nu mi se pare o problema grava, doar simpla existenta a acestuia nu implica predarea noastra in fata lui. Ecumenismul poate exista asa cum pot exista si alte curente si tendinte, asta nu inseamna ca le acceptam. Fobia unor ortodocsi mi se pare o "problema", din moment ce aceasta obsesie poate duce la dezbinarea bisericii, prin improscarea cu noroi in alti ortodocsi.
p.s si eu consider ca nu e cazul sa lungesc acest dialog cu tine; pe viitor am sa ma abtin sa mai comentez postarile tale, indiferent de pe care blog preiei articolele si indiferent de continutul lor denigrator la adresa unor monahi, pure incitari gratuite, caci daca intrebi de "probe" (clare, nu fabulatii) cu siguranta iti vor spune "du-te si cauta", cam la fel cum faci si tu :) Poti sa postezi linistita orice despre IPS Andreicut, n-am sa mai intervin, doar si pe IPS Bartolomeu Anania l-au atacat miseleste din toate partile. E o “cruce” grea Mitropolia Clujului, asta e!
Last edited by ioanna; 01.09.2011 at 18:28:52.
|