View Single Post
Vechi 01.09.2011, 21:55:12
LaPetiteMoc LaPetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2011
Locație: sub cerul lui Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Dulcica, esti o dulce! Si ai dreptate cu ortografia: este cartea noastra de vizita in societate. Iar argumentul ca in fata lui Dumnezeu nu conteaza, nu tine. Pur si simplu! Domnul ne-a dat Scripturi ca sa le intelegem, iar pentru a le intelege cu voia LUI s-au creat scoli si tot EL i-a haruit pe unii sa ne fie dascali de la care sa invatam.

Iar cine nu invata, lenes se numeste in ochii Domnului.

Am cunoscut aici o romanca menajera care m-a socat cu argumentele ei. Ii spuneam discret ca nu e frumos cum se comporta cu oamenii (ii priveste de sus pe toti, cu un aer sfidator - iar ea este menajera ca meserie). Imi spunea ca are o scuza, pt ca ea nu a citit niciodata nimic, si de fapt nici nu stie sa citeasca. "Nu ai nicio scuza, draga mea, din moment ce exista scoli, profesori, carti. In fata lui Dumnezeu te numesti lenes si rauvoitor." M-a luat in serios, pentru ca tonul vocii mele era prietenos. Nu stiu daca a inceput sa invete sa citeasca, dar acum vreo cateva zile m-a sunat sa ma intrebe daca nu cunosc vreo scoala care face cursuri de alfabetizare. Doamne, ajuta!

Last edited by LaPetiteMoc; 01.09.2011 at 22:03:00.
Reply With Quote