Citat:
|
În prealabil postat de rebellu007
vedeti surioarelor cat de slabi suntem? si eu ma numar printre voi. care e rostul nostru in viata? sa ne mantuim surioarelor. si atunci de ce ne temem de moarte? oare nu stim ca suntem in grija Mantuitorului? oare nu stim ca in aceste cazuri mergeti direct la Maicutza Domnului? dragele mele surioare. mi-am pierdut sotzioara si n-am apucat sa-mi vad copilasii. pentru ca si eu m-am ferit 2 ani. dupa care s-a imbolnavit de cancer. si stiti ce-mi spunea duhovnicul? daca am fi avut un copil la inceput luminita mea nu s-ar mai fi imbolnavit... asa ca vedeti dragele mele ca moartea poate sa vina oricand si oricum. ganditi-va doar la mantuire si atunci veti accepta mai usor jertfa. pentru ca Dumnezeu si Maica Domnului are grija de noi toti. inclusiv de cei care ramanem sa va plangem in necunostinta noastra ca, de fapt, voi gustati din dulceata Raiului. tare mi-am dorit copii si tot spuneam ca nu e momentul, ca n-avem casa si alte motive lumesti... si acum sunt singurel in drumul meu spre mantuire.
de aceea dragelor, lasati-va in mila Lui Dumnezeu ca nu stiti cand vine ceasul si nici clipa. paziti-va mai mult sufletul decat trupul.
Domnul si Maica Domnului sa va binecuvanteze!
|
Ai mare dreptate. Si imi pare rau din tot sufletul pentru ce ti s-a intamplat. Ai avut o mare incercare si D-zeu sa te ajute sa treci de tragedie. ti se rupe sufletul cand ajuzi asa ceva. Dar nu te invinovati, nu e vina ta. Boala e de la dumnezeu si nu prezisa de preoti. Or fi preoti vazatori cu duhul dar nu prezic si viitorul. A fost la de D-zeu si putea sa isi sfarseasca viata cand ai fi avut un bebelus acum. Ar fi fost si mai mare tragedia ca un tata sa creasca bebelusul fara mama (iarta-mi parerea mea umila). De la D-zeu sunt toate si bine randuite. Copii poti avea si de acum inainte (caci unui vaduv ii este permis sa se recasatoreasca). Mergi inainte (e tare greu) dar cu credinta multe sunt posibile. (Daca nu te protejai poate ar fi murit mai demult s-au iar fi fost chinul mai cumplit insarcinata fiind. Doamne iarta-ma! Multumeste-i lui D-zeu pentru orice...imi imaginez ca e tare greu.