View Single Post
Vechi 02.09.2011, 00:18:21
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LaPetiteMoc Vezi mesajul
Cred ca are audienta slaba acest topic din pricina felului in care este moderat. Pe un forum, cei prezenti prefera un dialog. Pentru a se informa, stie fiecare sa caute pe net ce-l intereseaza. Eventual sa se posteze doar link-uri spre surse. Insa mesajele lungi, care sunt citate din scrierile Sfintilor Parinti, sunt obositor de parcurs in forma in care apar pe forum. Pe un site, pe un blog e mai usor de parcurs. Pe forum e nimerit doar un dialog despre ele.
Si eu cred la fel. Cel mai teribil dusman al credintei e plictiseala.Credinta trebuie facuta vie si atragatoare,caci asa si e inrealitate. Ai citit ceva din sfintii parinti si te a impresionat,ok,dar da si un comentariu,ceva personal,ca sa fie mai atractiv. Ca doar citatele postate le putem citi fiecare singuri . Nu vreau sa sune a repros,ci doar e una din reactiile celor care intra,citesc,si poate in sinea lor apreciaza selectia facuta de tine,dar nu scriu nimic .E chiar un subiect imprtant cel al topicului,pt ca sincer,si eu ,cind citesc scrierile unui sfint parinte ,ma duc direct la aceste capitole despre fapte bune,iubire etc care mi se par mai interesante si mai pline de invataturi pt viata noastra .
Reply With Quote