Citat:
În prealabil postat de Florin Constantin Ilie
Precum ți-e nick-ul așa și mintea. N-am găsit niciun cuvânt în toată gălăgia dumitale.
În plus, ai picat cam prost aici. Este un forum creștin ortodox, dacă nu știai.
Văd că rătăcești în continuare. De ce? Fiindcă Duhul Sfânt te-a zvârlit afară din Adevăr de vreo mie cinci sute de ani, pentru veșnicul întuneric pe care l-ai ales și cu care orbești pe toți cei ce se ating de numele tău scris în cartea morții.
__________________________________________________ _________
"Domnul Dumnezeu este binecuvântat, binecuvântat este Dumnezeu zi de zi; să sporească întru noi Dumnezeul mântuirii noastre.
Dumnezeul nostru este Dumnezeul mântuirii și ale Domnului Dumnezeu sunt ieșirile morții.
Dar Dumnezeu va sfărâma capetele vrăjmașilor Săi, creștetul părului celor ce umblă întru greșelile lor."
|
Din seria "Si fanaticii ,,vorbeste,,"... Este intr-adevar o drama faptul ca prea multe fiinte par sentiente si sapiente, dar majoritatea sunt doar cazuri de mimetism.
Nu am 1500 de ani varsta. Lol Oricum, merci de urare, as vrea eu sa traiesc atat. Nu mai presupune nimic despre in ce relatie cu Dumnezeu se afla o persoana sau alta, bine? De la brainwashed la braindead e o cale instantanee. Se pare ca stilistii si geocentristii o strabat cu drag, for the sake of the immobile Earth and its holy unchangeable calendar. Pe de o parte creste numarul si incrancenarea dusmanilor evidenti ai Bisericii, pe de alta, apar, ca falsa compensatie, dusmani mai insidiosi, gen fanaticii de tipul "eu sunt prost, si m-a trimis Dumnezeu sa ii termin pe destepti, ca desteptii e atei", "m-a facut mama cretin/dar am valoare, nu putin", etc. Oricum, de-astia ca dumneata si toti fanaticii paseisti ultracerularieni si pamantofixisti veti ajunge in centre de reabilitare sociala, evident nu ca paznici, si cipuiti bine, dupa cum zic alarmistii vostri de serviciu, in cativa ani... Tant mieux!
P. S. Mai bine ateu decat cretin.