View Single Post
Vechi 21.08.2007, 15:50:13
Red_Rose Red_Rose is offline
Member

Data înregistrării: 17.08.2007
Implicit

cristiboss56
Recunosc pacatul doar in fata lui Dumnezeu la rugaciune si la spovedanie, in rest vorbesc "deschis" sub un nick...

Nu ma felicita ca imi ard obrajii cand ma gandesc ca trebuie sa dau ochii cu parintele si e tare greu. E a doua oara cand trebuie sa trec prin asta. Prima data m-a randuit pentru Sf. Impartasanie, eu care nu speram nici macar Aghiazma Mare. L-am intrebat de ce, pentru ca nu merit, ca am venit doar pentru a arunca <sacul> greu si dezlegare. Mi-a dat-o ca medicament si spre intarire pentru anii de viitor.

vsovi
Din cate stiu eu - din ce am citit in literatura scrisa de mari duhovnici - exista 2 cai/drumuri de urmat: calea calugariei sau calea casatoriei. Omul trebuie sa se decida pe care vrea sa o urmeze. Sf. Apostol Pavel spunea ca cei ce pot sa ramana asa cum sunt.
Daca e casatoria grea sau nu fata de mireanul necasatorit sau calugarul? cred ca nici una nu e usoara, daca vrei sa o parcurgi cum trebuie.

-----
Scuzati-ma pentru mesajele mele, sunt criticata de unele persoane pentru deschiderea mea in a aborda acest subiect delicat din topic, dar cum altfel sa discut decat din experienta mea de viata ....