View Single Post
Vechi 21.08.2007, 15:53:45
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Daca citeai cu atentie mesajele mele nu ai fi simtit nevoia sa repeti intocmai ceea ce am spus si eu: si anume ca tot ce poate fi evitat trebuie facut din timp sau amanat.
Eu am specificat situatii ipotetice, stii ce inseamna ipotetic, nu? Nu ma refeream decat la exceptii. Din punctul meu de vedere, chestia cu boala de piele, cu pantalonii si comentariile de pe marginea aceste probleme sunt ironii sau rautati care ma lasa rece, prin urmare, mesajele tale nu mi-au cazut nicicum. Cat despre sfaturile tale de a merge sa ma dezmeticesc la duhovnic si despre presupunerea pe care ti-ai permis sa o faci la adresa mea, cum ca nu frecventez manastirile din nu stiu ce motive, as avea rugamintea sa incerci sa te abtii. Nu cunosti nimic despre mine, asa ca a presupune ceva este absolut inutil si suna a judecata. La duhovnic o sa merg, abia am o saptamana de cand m-am spovedit si impartasit si manastirile le frecventez aproape saptamanal, si nu mi-a putit vreun calugar. Din asta as intelege ca si sfintiile lor obisnuiesc sa se spele inainte de a se impartasi din Hristos.
Din punctul meu de vedere, consider ca am gresit interactionand cu tine in discutii, asa ca de aici inainte o sa evit asta.
Dumnezeu sa te ocroteasca!
Reply With Quote