View Single Post
Vechi 02.09.2011, 17:06:16
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Talking Ce inteleg prin jignire ?

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
am uitat sa pun intrebarea principala. daca afirm ca, dupa parerea mea, "Dumnezeu nu exista", inseamna ca am jignit crestinismul, ortodoxia, etc.?
Dumitru73, intrebarea cu adevarat principala, daca tu crezi ca "Dumnezeu NU exista" este ce cauti cu adevarat pe acest forum crestin ortodox ? Vrei sa ne convingi si pe noi, ai impresia ca ne faci un bine, am vazut ca eviti sa raspunzi la aceasta intrebare, nu stii, nu poti sau nu vrei ?

Daca afirmi ca "Dumnezeu nu exista" pe strada, pe un forum ateu, oriunde in alta parte, consider ca nu jignesti pe nimeni si asta este credinta ta, iti respect aceasta optiune, daca faci insa aceasta afirmatie pe un forum crestin ortodox, atunci eu consider ca pe mine personal si pe multi altii ca mine ne jignesti. Ar fi foarte bine sa poti intelege acest aspect.

Ce inteleg prin jignire ? Tot ceea ce tu nu poti intelege in raport cu regulamentul propus pentru acest forum crestin ortodox !
Daca ai nevoie de definitii iti recomand sa citesti DEX-ul si sa nu incerci sa faci din asta o tema de discutie, ca scopul forumului si al unui ortodox nu este intelegerea si interpretarea DEX-ului, ci intelegerea si interpretarea Scripturii si a invataturii Sfintilor Parinti.

Last edited by neica_nimeni_altul; 02.09.2011 at 17:35:46.