Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 21.08.2007, 18:06:31
mihailovici mihailovici is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Ce parere aveti despre Oastea Domnului? este o miscare pro sau contra ortodoxa? Apara si intareste credinta ortodoxa sau mai degraba aluneca catre partea protestanta?
[size=4]sal..tuturor.....stiti cat ma supar cand vad cum se vb despre..acest..om care nu vrea decat sa ne ajute...care se roaga pt noi toti pacatosii...iar voi vb asa urat despre dansul..:(...sa va fie rusine...la toti..!!mai ales celor care au facut parte din aceasta lucrare...!!!
Apropo...pana acum 3 ani...ma duceam frecvent la aceste adunari...avand 17 ani..nu cun prea multe despre credinta...!!dar si eu am ales sa nu mai ma duc...pt ca aveam impresia ca gresec in unele idei...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii judec cum faceti voi...asa de aspru...bine ca sunteti voi ortodocsi...si nu visarionisti....
Si apropo oamenilor...simt ca sunteti invidiosi pe acest batran sihastru...doar pt ca se spune ca ar fi avut viziuni...si daca chiar a avut pt smerenia de care a dat dovada...ce vina are acest parinte Visarion pt ca uni dintre oameni au inteles gresit unele idei..cu ce oameni clevetitori...ma rog pt voi sa va ierte Sfanta Treime...si Maica Domnului pt ce desertaciuni putetispune despre acest smerit parinte.....
cat de rai pot fii oamenii...si orbi...nu ati inteles nimic din predicile parintelui si sunteti invidiosi...si nu va suparati voi ati ascultat vreo predica ....nu cred...
Da adevarat sunt putin "mai invechite"....dar mesajul e acelasi...oamenilor dc nu intelegeti mesajul...atunci nici Sfanta Scriptura nu ar mai trebui sa aiba vreo relevanta ca e invechita in povete.....ooofff...ce urat vb si cat de surzi si orbi sunteti in credinta....
Reply With Quote