View Single Post
Vechi 21.08.2007, 18:14:13
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

:)..eu faptele urate nu le trec la diverse..incerc sa le uit si in naivitatea mea credeam ca daca le povestesc si altora ajuta...sa nu fie nevoie sa treaca si ei prin asta....de vreme ce a-ti apostrofat-o pe Ory,nu vad de ce m-ati crede sau aproba pe mine......sa ma ierte Dumnezeu mi-am pierdut increderea in calugarii de azi...va rog sa ma scutiti de teorii ref.la calugari,viata monahala...teorii gasesc in carti.In timp sper sa revin la sentimente mai bune..caci nu-i urasc..chiar i-as ajuta pe multi . pe langa duhovnic bun .i-as trimite sa-si faca o evaluare psihologica asa cum facem noi la scoala in ficare an(macar o data pe an).....pentru ca nu este o inchisoare de max securitate manastirea..acolo mai mor oameni din cand in cand,ca la Tanacu oameni bolnavi mai mult sau mai putin vinovati..ne intereseaza viata lor ce se intampla cu ei..trebuie sa ne pese..daca nu noua atunci cui?Multi dintre voi si-au fabricat pe langa o iodentitate falsa si o lume falsa>
DESTEPTAREA!Nu e timp pentru rasfat.Nu e timp pentru vaicareli,domnisorisme gratuite.
Reply With Quote