Urzicuta, cred ca a sosit momentul sa inchidem topicul nu crezi???? Cat despre Ory, cred ca este o fosta monahie/rasofora. Numai cineva care a simtit "sminteala" pe propria piele poate vb atat de vehement despre acest subiect. Nu acuz si nici nu cer sa fiti de acord cu mine IMI ESTE EGAL!! atata doar ca am obosit sa vad cum scriti pe alte topicuri despre bunatate, credinta dreapta dar cand e vorba de IERTARE dati cu parul!! Imi scria Ory mai sus ca dau dovada de putina credinta, si ca folosesc cuvinte mari in contexte "mici" ei bine nu neg sunt un om slab dar ce este in inima mea numai Dzeu stie, nici macar eu nu o stiu. Va rog sa nu va mai expuneti pe forum "durerile" "slabiciunile" personale. V-ati intrebat vreodata cum este SA IERTI o asemenea fapta? Cum e sa traisti din mila Lui Dzeu si a Maicii Domnului cu acest sentiment minunat in inima?? Sincer mi-e perfect egal daca imi veti raspunde aspru. Eui am spus ce am avut de spus! Sa Nu mai face sminteala si sa ne intrebam, daca NU CUMVA avem si noi o parte de vina in "sminteala fetei bisericcesti"... E simplu sa arunci vina pe umarul celui de langa tine, e mai simplu decat sa spui IARTA Doamne si pe el si pe mine si de vrem nu vrem Mantuieste-ne...
Propun adminului sa inchida topicul!!:angry:
|