:cool: cred ca preotul o sa aprecieze f.mult sinceritatea ta si dorinta de indreptare precum si umilinta pe care ai cam simtit-o scriind aici si primind tot felul de bobarnace..eu inca... ca sa fac pe desteapta te-am facut cu ou si cu otet(ntr-un exces de superioritate nejustificata..superioritate doar ca varsta biologica)...apoi mi-am dat seama ce penibila sunt si am cerut admin sa stearga....ce mici suntem noi oamenii si ce lasi..nici macar nu te cunosc ...apoi m-am speriat atat de tare de prostia mea incat era sa fac infarct ...instincte primitive de vanatoare..zice omu ceva ,apoi ceilalti vin sa-i dea in cap...mi-am luat si eu cateva ciomege. in cap....care nu mi-au prins rau..asa incat sper ca pe mine nu te vei supara...eu nu chibzui prea mult cand scriu,sunt repezita,sub impulsul primei impresii..ba mai sunt si superficiala citesc vorba ta in diagonala..si mie imi place cum gandeste vsovi dar ma incurc in a citi ce scrie.....de n-ar mai folosi sz-urile alea si sh-urile....oricum esti un suflet tanar si curat....cu cat mai tanar cu atat mai curat......ai sanse mari sa cresti cum trebe.(si spiritual)
|