View Single Post
Vechi 03.09.2011, 19:15:08
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Thumbs up DA! sunt pentru schimbarea regulamentului!

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Draga "neica nimeni" sper din tot sufletul ca demersul tau sa aiba finalitate.. DA! sunt pentru schimbarea regulamentului! Sunt convinsa ca userii vechi (ca si mine) realizeaza degradarea, imoralitatea, bataia de joc, bascalia de pe acest forum. De aceea cer colegilor vechi de forum sa i-a la randul lor atitudine!
Va multumesc, si eu sper ca acest demers sa aiba o finalitate pozitiva, ar fi exceptional daca ar lua mai multi crestini ortodocsi atitudine in acest sens. Eu personal consider ca in primul rand responsabil pentru aceasta degradare este administratorul acestui forum, care trebuia sa modereze activ si sa-si respecte macar propriul regulament.

In regulamentul actual al forumului crestinortodox.ro scrie foarte clar:

12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa. http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Regulamentul propus de mine isi propune sa detalieze ce anume poate insemna ca "nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa", nimic mai mult. Desi acest forum este privat, eu consider ca atata timp cat si-a asumat titulatura de crestinortodox.ro are si obligatia de a se conforma unor reguli de bun simt pana la urma. Doamne Ajuta !