Citat:
În prealabil postat de ioanna
Dovezi despre? Fraza ta e incompleta :) Ce date concrete doresti din ceea ce am spus? Sa inteleg ca doresti referinte istorice, documente, despre organizatiile de constructori-zidari, reuniti in bresele, conduse de nuclee cvasi-secrete de “zidari liberi”, care cunoasteau canoanele constructive si detalii foarte complexe ale unei constructii sacre ? vrei date despre cum erau organizati zidarii francezi, cele trei trepte: maître, compagnon, apprenti ? Daca vrei referinte din partea altora, spune exact la care posturi te-ai referit, doar sunt 48 de pag.
Nici eu nu pot sa cred ca ti-ai facut cont doar pentru a ne spune cat de "idiot" ai fost ca ai citit postarile de pe acest topic, fara a pune practic nicio intrebare.
Later edit:
In alta ordine de idei, daca tot e la moda sa bravam pe tema masoneriei, hai ca-mi spun si eu parerea, ca sa inchei cu topicul asta :) Devizele lor, cum ar fi Ex oriente lux (intelepciunea si spiritualitatea profunda pot fi gasite in religiile rasaritene, nu in vestul materialist) , precum si ritualurile de intrare in loje (adeptul sta intr-o camera intunecoasa, iar apoi iese la lumina, punandu-i-se in fata o sabie, simbol al mortii si invierii initiatice) le consider pur formale, organizatia, cel putin asta de la noi din tara, fiind mai degraba un fel de „clubul afacerilor”, unde la un pahar de chery sau cogniac se discuta despre businessurile personale, iar accidental mai participa la un eveniment cultural, .. deh' da bine la "cv" sa fii vazut. Daca s-ar apleca mai mult asupra probleme umanitare m-as bucura, insa se pare ca nu-s prea uniti, exista vreo patru loje la noi in tara. In rest, nu ma intereseaza ce fac, nu-i consider un pericol pentru BO, asa cum ii vad altii.
|
Draga mea, aici gresesti. Uite ce am gasit despre Iluminati organizatie mult mai puternica decat Masoneria:
În 1773, un bogat comerciant de aur evreu, pe nume Mayer Amschel Bauer (1743-1812) – care și-a schimbat mai târziu numele în Rothschild – a chemat în locuința sa din Frankfurt (Germania) 12 oameni bogați și plini de influență. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a crea un plan pentru câștigarea controlului întregii omeniri, plan constând în 25 de puncte. Dacă vom citi planul, vom înțelege multe lucruri care s-au întâmplat în istoria omenirii în ultimele 2 secole, lucruri care se întâmplă chiar și în prezent:
1. Utilizarea violoenței, în locul discuțiilor academice.
2. Promovarea “liberalismului” pentru a uzurpa puterea politică.
3. Inițierea bunăstării de clasă.
4. Politicienii trebuie să fie șireți și înșelători – orice cod moral ar face un politician să fie vulnerabil.
5. Demolarea forțelor și a regulilor existente. Reconstrucția tuturor instituțiilor existente.
6. Păstrarea “invizibilității publice” până în momentul în care se câștigă o asemenea putere încât nicio altă forță n-o mai poate submina.
7. Utilizarea psihologiei mulțimii pentru a controla masele. “Fără despotism absolut nimeni nu poate conduce eficient.”
8. Promovarea folosirii alcoolului, drogurilor, a corupției morale și a tuturor formelor de vicii, în special pentru a-i corupe pe cei tineri.
9. Punerea mâinii pe proprietăți prin orice mijloace, pentru a se asigura supunerea.
10. Instigarea la războaie și controlul conferințelor de pace, astfel încât nimeni din combatanți să nu câștige teritorii, pentru a nu obține prea multă putere.
11. Alegerea candidaților pentru funcții publice din rândul celor “servili și obedienți comenzilor noastre, astfel încât ei să fie niște simpli pioni în jocurile noastre.”
12. Utilizarea presei pentru propagandă, în scopul controlării informațiilor publice.
13. Faceți masele să creadă că au fost pradele unor criminali. Ordinea restaurată va apărea astfel creată de “salvatori”.
14. Crearea panicii financiare. Utilizarea foametei pentru a subjuga masele.
15. Infiltrarea francmasoneriei, pentru a lua controlul asupra Marilor Loji ale Orientului, în scopul ascunderii caracterului ei filantropic. Răspândirea ideologiei ateist-materialiste.
16. Atunci când va bate ceasul nostru și lumea întreagă va fi sub controlul nostru, influența francamsoneriei va fi distrusă.
17. Folosirea înșelătoriei sistematice și a sloganurilor populiste. “Opusul a ceea ce s-a promis poate fi făcut întotdeauna mai târziu… Și asta fără consecințe.”
18. Un regim de teroare este modalitatea cea mai economică pentru a aduce o înrobire rapidă.
19. Consilierii noștri politici, economici și financiari trebuie să ne ducă până la capăt mandatele cu multă diplomație și fără frica de a expune “puterea secretă din spatele politicilor naționale și internaționale”.
20. Scopul final este un guvern mondial. Este necesar în a stabili monopoluri uriașe, astfel încât cele mai mari averi să depindă de noi.
21. Utilizați războiul economic. Deposedați marile averi printr-o combinație de taxe înalte și competiție neloială.
22. Faceți ca bogații lumii să se distrugă unii pe ceilalți, astfel încât doar proletariatul să rămână în lume, cu câțiva milionari devotați cauzei noastre.
23. Numiți acest program “Noua Ordine”. Un dictator trebuie numit.
24. Păcăliți, năuciți și corupeți pe membrii cei mai tineri ai societății, învățându-le teorii și principii false.
25. Faceți ca legile naționale și internaționale să devină contradictorii și apoi substituiți arbitrariul pentru lege.
Planul trebuia pus în aplicare împreună cu organizația Illuminati, creată 3 ani mai târziu, în 1776, de către Adam Weishaupt. Așa cum am spus mai sus, Bauer și-a schimbat numele în Rothschild, care înseamnă “scut roșu”. De atunci, dinastia Rothschild a început să domine lumea bancară internațională și să încerce să controleze lumea total, pentru instalarea guvernului unic mondial.
Doamne ajuta!