Citat:
În prealabil postat de anna21
Era doar un exemplu, scuze.
Rectific: universitatea din petrosani, daca iti convine mai mult.
(nu ca ma intereseaza in mod special, dar daca ai spus ca ai fost gimnasta de performanta, am fost impresionat si cautat sa vad in lotul olimpic etc.. Nu am gasit decat detaliul despre univ. petrosani, asta e.. ).
In rest, asa este.. Sa lasam sa ne invete aceia care au fost chemati la aceasta, ca nu oricui i se cade sa-si ia rolul de dascal al altora.
Unii au scris ca este mandrie sa te apuci sa inveti pe altii...
Deci sa lasam preotii si duhovnicii sa ne invete, ce zici?
|
Eu atata voiam sa spun mai inainte,ca performantele academice se obtin mai in toate localitatile unde exista institutii de profil.Din moment ce un prieten bun de al meu(absolvent de IT in Iasi)a fost anjagat de Oracle,in California nu vad de ce alt absolvent din Hunedoara nu ar putea obtine un job in occident...simple constatari,rupte de contextul personal al lui dobrin7m sau PetiteMoc...
In urma acestei logici ar insemna ca religia este inteleasa numai de genii si de persoane cu capacitati intelectuale extraordinare,pe cand in viata de zi cu zi nu este asa;sunt persoane cu chemare religioasa sau NU!
Asta este parerea mea,repet rupta de contextul personal al celor 2 useri in discutie!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|