Citat:
|
În prealabil postat de urzicuta
:)Promit ca nu mai destainui nimic...oricum ca sa va linistiti par.in cauza era staret la Gura Motrului,a murit saracul in chinuri groaznice,cancer esofagian.Dumnezeu sa-l ierte.Ceilalti sper ca intre timp si-au dat seama care este misiunea lor si rostul lor prin manastiri.
S-au spus multe..nu stiu daca cineva a avut de tras invataminte din povestirea mea....o istorioara trista pe care mai bine faceam daca as fi tinut-o pentru mine. Sincer nu ma gandeam ca asa sensibili sunteti unii dintre voi.Regret ca am aruncat iar marul discordiei intre voi......de aici inainte numai lucruri bune si frumoase vom vorbi,vom face o hora a pacii mare-mareeeee......si ne vom iubi unii pe altii pana la adanci batraneti.Sa va dea Dumnezeu numai experiente frumoase..daca dintr-atata lucru va smintiti,apai drajilor....aveti grija mare de voi.:)
|
Si la ce a folosit daca am aflat aceste intamplari triste?
Ce invataminte sa tragem ,copiii nostri daca or ajunge sa imbratiseze monahismul cu rugaciunile noastre sa speram ca nu vor avea parte de asemenea incercari.
Sa ne gandim ca nimic nu se face fara voia lui Dumnezeu ,asa ca acel tinar despre care este vorba ,nu intamplator a avut parte de acea incercare.Nu stim de ce El a oranduit asta.
In manastiri trebuie sa intre tineri cu vocatie ,care la fel de bine ar fi reusit si in viata de familie ,cu un caracter puternic ,in stare sa reziste tentatiilor si ispitelor .
Ne-ai spus despre cine este vorba ,si iar cred ca nu e bine ce ai facut.Sa mergi la duhovnic ,dar eu vad nici o urma de regret......