Salut Adrian. Situatia ta este una dintre cele multe care inca colcaiesc in jurul nostru, situatii limita sau eventuale extreme asa cum este si la tine, situatii pe care bineinteles ca trebuie sa le facem fata prin niste decizii prompte si demne de luat in serios. Eu daca as fi in locul tau as incerca pe cat se poate sa ignor jignirile aduse de parintele meu aduse asupra mea si sa o las sa vorrbeasca, este posibil sa fie suparata doar o perioada de timp, dupa care va veni si linistirea, pentru ca dupa cum bine stii, omul este insistent, dar daca nu aude replici din partea ta, in curand se va plictisi sa iti mai repete aceleasi lucruri. Dar daca tu spui ca ea face asta de mult timp si nu se opreste mai deloc, ci mai mult se indarzeste in convingerile ei ca ai esuat in viata si multe altele, este bine sa pleci din acel apartament, din simplul motiv ca sa scapi de situaia asta stresanta, pentru ca nu este bine sa traiesti in presiune constanta si astfel nici mama ta nu va mai avea cu ce sa te santajeze ca te va da afara, daca tu te vei muta undeva in chirie, pentru ca ea nu va sti unde te vei fi mutat. Dar sa-ti aduci aminte, daca vei face pasul asta si vei reusi sa te muti, dupa un timp, sa te duci sa te impaci cu mama ta, pentru ca e pacat sa lasi situatia asa, pana la urma nu ai nimic de castigat daca o lasi sa creada ca faci asta din razbunare, trebuie sa-i spui ca ai facut pasul cu mutarea din pricina faptului ca trebuie sa se linisteasca situatia, astfel incat vei fi multumit si tu ca stai singur fara sa te mai tachineze nimeni, dar si mama ta va fi multumita pentru ca fiul ei nu va mai sta in casa ei! :)
|