Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
???
Sunteti antisemit? Daca da, asta e o atitudine deopotriva antiduhovniceasca, si antisociala. Si, in "secii" termeni de legalitate, e si infractiune. Cat despre faza cu "antiromanesc", nu stiu de unde ati scos-o. Asta nu e un forum politic, si insasi folosirea termenului de "antiromanesc" denota o afiliere cu Romania Mare. Publicati-va acolo mostrele de nationalism bizantinoid, mirosind a steaguri vechi si tamaie alterata.
|
Poate că m-am exprimat greșit. Dacă limbajul nu trebuie să fie anti-semit, ei bine DEASEMENEA nu trebuie să fie nici anti-românesc și nici anti-ortodox. În rest, rămâne cum am spus, după părerea mea. Aveți un forum catolic la dispoziție și puteți, dacă doriți, să vă promovați ACOLO credința. Aici încă nu ați răspuns nimic cu privire la Filioque, spre exemplu. Încă aștept. Legătura dintre Filioque și sfîntul Chiril al Alexandriei. Deocamdată ați făcut doar afirmații, nefondate, nedemonstrate. Aștept și dovezi din opera sfîntului părinte (CĂCI CHIRIL ÎNTR-ADEVĂR POATE FI NUMIT SFÎNT PĂRINTE, SPRE DESOEBIRE DE PAPA CARE ÎNCĂ NU A FOST CANONIZAT ȘI ESTE NUMIT "SFÎNT" DIN OFICIU).