View Single Post
Vechi 05.09.2011, 19:40:10
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit buna seara

va multumesc ca sunteti alaturi de noi si va rugati pentru noi suntem la inceput de drum si totul este inca greu acum ne rugam celui de susu sa ne ajute sa reusim sa intram in iarna bine ,am spus aici ca ne va fi usor insa nu mam gandit o clipa doar ca vreau sa mergem pe un nou drum acum vin inspre ale voastre suflete sa ma judecatyi asa cum dumneavoastyra credeti unii din voi cu rugamintea daca ma puteti ajuta pentru lemne de foc intram in iarna deja este frig șla noi si nu putem sa le cumparam avem greutate si cu scoala cu rechizitele si celelalte daca va indurati de sufletele noastre va implom din toata inima sa ne ajutati sa intram in iarna cu bine sufletele dumneavoastra sa va dea bunul Dumnzeu toata viata multa bucurioe si multa sanatate stiu ca acolo undeva intre atat de mult oameni este cineva care se va gandi si la sufletul nostru daca este cineva acolo adresa unde ne puteti ajuta cu ce puteti dumneavoastra este Bucevschi Iuliana ,strada transilvaniei numarul 11 ,oras dorohoi judet botosani bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea toata sanatatea si fericirea care o doresc din suflet familiai mele sarut mana si Dumnezeu sa va dea tot ce doriti.va multumesc din inima.
Reply With Quote