Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc
tare mult le iei apararea
|
Nu le iau apararea, incerc sa fiu obiectiva. Chiar nu pot sa aplaud extaziata filmelele de genul
666 senzational, acele "dovezi" ce ni-l prezinta pe Spiderman, personajul de benzi desenate, drept mare mason sau stop-cadre puse pe gesturi in miscare, doar pentru a insinua ca anumite persoane au transmis mesaje subliminale. Filme din acestea murdare pot sa fac si eu, chiar nu e greu, indicati-mi o persoana respectabila, credincioasa si o fac sa para "satanista", pot specula ca a transmis "nu stiu ce" mesaj prin mimica si gesturile sale, asa trunchiez imaginea incat sa o folosesc intr-un anumit scop. (
nu ma intereseaza sa fac rau, va spun doar ca un montaj asemeni celui postat e usor de facut) Ca sa nu mai spun ca filmul are o tenta vadit anti-semita. Cum sa te numesti crestin si sa urasti evreii? pai inseamna ca-l "scuipi" insasi pe Hristos. Imi pare rau sa o spun, insa unii par mai preocupati de lumea din afara Bisericii, decat de Biserica propriu-zisa, sustin raul facut de altii prin promovarea lui.
p.s la fimul acesta m-am referit:
http://www.youtube.com/watch?v=rhqtL...eature=related si ca el sunt multe, insa cu siguranta se vor gasi frati ortodocsi care sa le promoveze si pe acelea pe acest forum, asa cum au facut-o si in cazul altora. Mi se pare normal sa oferi informatii corecte si utile, nu speculatii puerile si incitari la ura.