View Single Post
Vechi 05.09.2011, 21:14:31
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Nu se termina in coada de peste, pentru toti cititorii forumului. Unii vor fi manati de Duhul, sa cerceteze Scripturile. Cred ca asta este de fapt adevarata problema de care ti-e frica.

P.S. Eram acuzat de prozelitism. Marturisesc ca obiectivul meu principal este sa-i provoc pe cat mai multi la cercetarea Sfintei Scripturi, rupti de traditii si invataturi filozofice.

Uite prietene ce zice Biblia

"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar SUFLETUL nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și SUFLETUL și trupul să le piardă în gheena." (Matei 10:28)

"Cunosc un om în Hristos, care acum paisprezece ani - fie în trup, nu știu; fie în afară de trup, nu știu, Dumnezeu știe - a fost răpit unul ca acesta până la al treilea cer.
Și-l știu pe un astfel de om - fie în trup, fie în afară de trup, nu știu, Dumnezeu știe,
Că a fost răpit în rai și a auzit cuvinte de nespus, pe care nu se cuvine omului să le grăiască." (2 Corinteni 12: 2-4)

"Însuși Dumnezeul păcii să vă sfințească pe voi desăvârșit, și întreg duhul vostru, și SUFLETUL, și trupul să se păzească, fără de prihană, întru venirea Domnului nostru Iisus Hristos." (1 Tesaloniceni 5:23)

Astept sa ma combati (daca ai cu ce). Doamne ajuta!