Citat:
Īn prealabil postat de ioanna
Nu le iau apararea, incerc sa fiu obiectiva. Chiar nu pot sa aplaud extaziata filmelele de genul 666 senzational, acele "dovezi" ce ni-l prezinta pe Spiderman, personajul de benzi desenate, drept mare mason
|
Spiderman mason?!Soc si groaza,i-am facut cadou copilului unui prieten o masca de jucarie cu el si un costum complet.Saracul meu amic habar nu are ca bunul sau prieten a inflitrat in mod perfid un simbol al masoneriei in propria casa.Nu-mi spulberati toate iluziile,nici nu vreau sa stiu cine este de fapt Superman.Am citit recent o carte despre conspiratii oculte si am aflat ca Alice in Tara Minunilor este de fapt un mesaj criptat mai ceva decat daca ai fi folosit ,,Enigma".Mai ramine ca Pacala si Tandala sa fie de fapt cruciati sub acoperire din Fratia Trandafirului iar Tom Degetel incarnarea lui Doctor Evil.Pif si Hercule sunt si ei suspecti,mai ales Hercule cu plasturele acela fals.Vorba lui James Bond: ,,Trust no one" :)
Nu va faceti griji,sa-mi lasati numarul de telefon al ocultului cu sfoara de paianjen si vorbesc cu ,,Double O Seven"sa rezolvam problema la modul clasic si discret :)