Citat:
În prealabil postat de konijiro
Evident ca isi au rostul, atunci cand vorbesti, slab argumentat, cu copy/paste, despre un om care a avut curajul sa deschida subiectul sexualitatii in America anilor '50. Poate nu ai citit suficient despre epoca respectiva, sau nu ai cunoscut oameni care au trait in anii aia, ca sa iti dai seama prin ce a trecut Kinsey, si de cat curaj a avut nevoie sa faca ce a facut.
Am mai spus-o si cu alte ocazii, si repet: atitudinea unui ortodox fata de sexualitate e aceeasi cu a unui anorexic cand e vorba de mancare. Nu va puteti gandi la sex fara sa il asociati cu murdarie, vinovatie, pacat, perversiune, imoralitate.
Si va uitati urat (si ii etichetati ca atare) la toti cei care nu sunt de acord cu voi.
|
.. Sau atitudinea ta fata de ortodoxie este aceeasi a unui anorexic fata de mancare?
Nu ai reusit sa observi ca pe acest thread eu nu discut despre ortodoxie, iar faptul ca sunt ortodoxa nu-mi invalideaza postarile... care oricum sunt in mare parte preluari ale opiniilor altora.
Te rog sa observi ca cei care critica studiile Kinsey NU o fac de pe o pozitie crestina. Ca urmare, intreaga ta critica este inadecvata si prost plasata, probabil o refulare dupa ce nu te-ai putut impune pe alte threaduri in care probabil "argumentele" tale ar fi avut contextul potrivit.
Cat despre "etichete", dupa cum vad, tu esti cel care te grabesti sa le pui!
Iar in ce priveste "curajul" lui Kinsey, nu este diferit de cel al unui pedofil din ziua de azi care lupta pentru acceptarea sociala a acestui fenomen pentru a evita oprobiul public (posibil puscaria)! Crezi sincer ca setea de adevar motiveaza astfel de oameni? Sau ura lor viscerala impotriva normelor sociale care i-ar trimite la puscarie sau la casa de nebuni?
Daca ai putea sa-ti depasesti indignarea care te cuprinde in discutiile cu un ortodox
indiferent de subiect, poate ca vei reusi sa intelegi ca studiile lui Kinsey sunt criticate nu pt ca exploateaza un subiect tabu sau pt ca el este homosexual
, ci pentru ca sunt imorale, fraudulente si nestiintifice.