Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 06.09.2011, 07:54:52
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu le iau apararea, incerc sa fiu obiectiva. Chiar nu pot sa aplaud extaziata filmelele de genul 666 senzational, acele "dovezi" ce ni-l prezinta pe Spiderman, personajul de benzi desenate, drept mare mason sau stop-cadre puse pe gesturi in miscare, doar pentru a insinua ca anumite persoane au transmis mesaje subliminale. Filme din acestea murdare pot sa fac si eu, chiar nu e greu, indicati-mi o persoana respectabila, credincioasa si o fac sa para "satanista", pot specula ca a transmis "nu stiu ce" mesaj prin mimica si gesturile sale, asa trunchiez imaginea incat sa o folosesc intr-un anumit scop. (nu ma intereseaza sa fac rau, va spun doar ca un montaj asemeni celui postat e usor de facut) Ca sa nu mai spun ca filmul are o tenta vadit anti-semita. Cum sa te numesti crestin si sa urasti evreii? pai inseamna ca-l "scuipi" insasi pe Hristos. Imi pare rau sa o spun, insa unii par mai preocupati de lumea din afara Bisericii, decat de Biserica propriu-zisa, sustin raul facut de altii prin promovarea lui.

p.s la fimul acesta m-am referit:http://www.youtube.com/watch?v=rhqtL...eature=related si ca el sunt multe, insa cu siguranta se vor gasi frati ortodocsi care sa le promoveze si pe acelea pe acest forum, asa cum au facut-o si in cazul altora. Mi se pare normal sa oferi informatii corecte si utile, nu speculatii puerile si incitari la ura.
Dar aici se face apologia masoneriei, din cate observ, asa ca acest topic ar trebui inchis. Ne aflam, totusi, pe un forum ortodox, unde nu cred ca ii putem slavi deopotriva si pe Dumnezeu si pe satana.

Pe un forum masonic nu m-ar deranja asemenea discutii, insa pe acest forum, da. E adevarat ca, pe fondul inmultirii pacatului se creeaza conditii pentru ca masoneria sa lucreze la vedere. Ar fi bine ca astfel de discutii sa continue pe un forum masonic. Acolo nu intru si nu ma intereseaza ce pareri ai despre cei care fac rost de unele marturii despre activitatea masonilor.
Reply With Quote