Citat:
În prealabil postat de Costica Dima
Va multumesc tuturor celor ce v-ati ostenit a raspunde intrebarii mele,pe care nu intamplator am pus-o. Sunt unu dintre cei fericiti ca si-au gasit sufletul pereche,este ceva deosebit,dar suntem fiecare dintre noi implicati intr-o relatie :eu sunt casatorit,dar nefericit,ea/sufletul meu pereche este divortata. Din scrierile religioase,o astfel de relatie nu este acceptata,fiind considerata un pacat. Un sfant parinte arhimandrit,Gherasim,de la manastirea Nicula ne-a dezvaluit aceasta taina, cu un har deosebit,fara a-l cunoaste personal,aflat in imparatia lui DUMNEZEU acum,trecut la cele vesnice la muntele Athos ne-a asigurat ca relatia noastra nu este un pacat si ca MARELE SI BUNUL DUMNEZEU ne-a unit in ceruri in urma rugaciunilor si binecuvantarii sfintiei sale. A mai beneficiat cineva de sfaturile si binecuvantarea parintelui arhimandrit Gherasim?
Daca cunoaste cineva cazuri similare sau poate detalia cumva exprimandu-si parerea in cunostinta de cauza,astept intrebari,opinii,pareri/sfaturi avizate.
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI!
|
nu cred ca astfel de relatie -PERFECTA- poate sa fie fara binecuvantarea Domnului.
Sincer cred ca si-a bagat ala coada si iti da impresia asta;
cum se poate ca sufletul pereche sa fie in alta parte dar sotia si copiii acasa?
sa iti imbratisezi sotia dar .....etc etc intelegeti voi.
Sincer cred ca faci o mare greseala iar tu crezi ca ai gasit intr-un fel fericirea.