View Single Post
Vechi 06.09.2011, 12:02:17
Savonarola Savonarola is offline
Banned

Data înregistrării: 12.08.2011
Locație: Bizanțul de dupa Bizanț
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
așa-zisele dumneavoastră obiecții și-au găsit răspunsul și nu o dată din partea adventiștilor de pe acest forum
Nu am văzut niciunde răspunsuri la obiecțiile pe care le-am adus pe baza versetului Matei 10:28 "Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena.". Acolo Hristos spune clar niște lucruri, iar din acelea se deduc altele, pentru cei care au minte și nu au suferit un proces de spălare de creier adventistă, și anume constituția umană din trup și suflet, precum și continuitatea existenței sufletului după moartea trupului. La acestea nu ați răspuns nimic nici un adventist. Adevărul este că nici nu aveți ce să răspundeți. Nu ați face decât să confirmați ceea ce toată lumea vede, și evident eșecul doctrinei voastre, care nu este biblică, ci este adventistă, white-istă.

Mă scuzați. Până acuma v-am suspectat de fanatism și spălare de creier (suferită de dvs). Acum vă suspectez ȘI de altceva, de cu totul altceva. Vă au cumva adventiștii la mână cu ceva ? Ceva financiare, profesionale, sociale ? Ați depus cumva jurăminte secrete, condiționate cu blesteme și răzbunări grele ? Ce bun să cîștigi toate acestea dar să îți pierzi SUFLETUL ??