Citat:
Īn prealabil postat de Patrie si Credinta
ah da,himere.un subiect care imi provoaca fiori pe sira spinarii de fiecare data.Stiu un pic despre subiect,am citit articole,inclusiv unul acum cateva zile pe descopera.ro (cu poze!!),care arata efectiv himere(evident nereusite congenital).am ramas traumatizat.asa ceva ar trebui interzis prin lege.nu inteleg de ce ar face cineva asa ceva,cu exceptia unei curiozitati stiintifice bolnave.rezultatele sunt monstruoase si deformate,sunt prea multe variabile,impozibil de prezis rezultatul,iar desi ar incerca sa argumenteze ca ajuta la nu stiu ce boli,e clar ca fuziunea om-animal nu poate fi prea folositoare.acum imi aduc aminte de un nebun pe nume Ivanov care incerca sa obtina sprijin financiar de la Stalin printe-un proiect prin care incerca sa creeze hibrizi om-cimpazeu pentru o armata de super-soldati sovietici(stiu ca suna a sf,dar era pe national geographic prezentat(nu mai tin minte exact emisiunea,dar stiu ca a mai reusit transplantarea unui cap de cimpazeu pe alt corp de cimpanzeu si a reusit,desi animalul(semi-anesteziat ce-i drept) nu dadea semne de coerenta in privire sau miscari ale fetei).pana la urma,presat de Biserica Rusa si fara sustinere,nu a mai reusit).pur si simplu sinistru.chiar vroiam sa impart asta,dar nu stiam unde sa prezint.
|
Savantii lipsiti de moralitate elementara si politicienii de aceeasi teapa trebuie asasinati, legal sau nu. Ne temem prea mult de lege, si "ei" asta si vor. (Da, sunt stapaniri care NU sunt de la Dumnezeu, ca si cea globala, de exemplu, care ni se pregateste. Ce a spus Apostolul Pavel nu trebuie luat nici in ras, cum fac unii, nici absolutizat in spirit ingust, cum fac altii. Trebuie inteles dinamic. Viata, Biserica, si interpretarea Scripturii sunt dinamice). Cine face experimente
pe copii merita macelarirea lenta a propriei familii, daca o are, in fata sa, prin aceleasi metode, apoi sa urmeze el/ea insusi/insasi la rand. Nu glumesc si imi mentin afirmatia. Cate gunoaie Mengele-like ati vazut sa se pocaiasca? Sau violatori si ucigasi de copii? Placa cu "pocainta" monstrilor e pentu masele prostite prin interpretari politice, voit hiper-conformiste, ale credintei.