Citat:
În prealabil postat de FireSpirit
Nu de asta sunt suparata. Am facut niste alegeri care mi-au schimbat viata in rau. Culmea, chiar cand eram mai religioasa... Exemplul cu cainele e primul care mi-a venit in minte, nu asta e singurul motiv pentru care sunt revoltata.
|
Alegerile respective se vor intoarce in mod benefic pentru tine, draga mea. Avem incercari in viata mai ales acolo unde ne simtim mai puternici si mai invulnerabili. Depasirea prin suferinta a cestor momente ne intareste insa in credinta, pentru ca fara rugaciune nicio suferinta nu poate fi invinsa.
Am avut doua perioade de cate 7 ani de incercari crancene. Prima nu am constientizat-o, eram prea tanara ca sa-mi dau seama ce mi se intampla. A doua, ceva mai tarziu, de 7 ori mai grea. Ca un catar ma duceam la Biserica, insistam in rugaciune, desi in fiecare zi totul se prabusea din toate partile. Ma spovedeam, preotul dadea din umeri, nu mai stia nici el, sarmanul, ce sa-mi mai spuna ca sa ma intareasca. Rugaciune, rugaciune, rugaciune. Alta cale n-am avut.
Sper din toata inima sa-L intelegi pe Domnul prin ceea ce EL este, nu prin durerea suferintelor tale. Intr-un final am aflat: Dumnezeu nu este decat IUBIRE - infinita si neconditionata.