Subiect: fericirea
View Single Post
Vechi 22.08.2007, 14:44:35
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

:)..sa nu ajungi sa te saruti singur in oglinda,....

,sper ca nu te superi.
fericirea e o stare,se confunda deseori cu euforia,e o stare de bine,de implinire..nu este constanta..nu cred ca cineva a avut o viata fericita cap=coada.fericire simti atunci cand semeni dragoste..fireste ca nu e o stare permanenta..fericirea permanenta adevarata in ...rai.sa avem!Vorba par.Cleopa:mancane-ar raiul pe toti! ,fericirea apare si dispare..apare copilul,dispare barbatul(vorba unei femei care a scris o carte stupida,in care a enumerat ea niste motive pentru care nu trebuie sa facem copii)....fericirea e pandita de tristete,de suparare,alterneaza si e bine ca se intampla asa..de prea multa fericire sunt unii care nu si-ar mai incapea in piele..durerea,tristetea sunt si ele bune..ne aduc cu picioarele pe pamant.ne conduc catre rugaciune...atunci cand ne imbatam cu prea multa fericire ne pierdem capul,uitam care sunt adevaratele valori pentru care luptam(de ex.cand avem prea multi bani,prea multa dragoste si implinire sufleteasaca..toate la un loc)...parca uitam sa aducem macar rugaciune de multumire..ca de pocainta uitam cu desavarsire
Cum vad eu fericirea?Multumesc lui Dumnezeu,deocamdata pot spune ca am o cruce usoara in comparatie cu altii,pot s-o duc evident...orice ar urma ma consider fericita si binecuvanta ...da,pot spune ca sunt fericita ...mai lipsesc niste lucruri care tin de partea materiala.profesionala,dar sunt constienta ca nu le pot avea pe toate..prefer liniste si pace si iubire decat bani multi si probleme in familie.
Cu sinceritate fara ipocrizie,
Aniela
Reply With Quote