View Single Post
Vechi 06.09.2011, 19:16:15
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Daca ce a descoperit Kinsey e invalidat stiintific, de alte studii, asta este. Daca se intampla, se intampla, si atunci studiile sale vor fi aruncate la lada de gunoi a stiintei, asa cum s-a intamplat in alte cazuri.

Faptul ca, insa, se aduce vorba despre cat de homosexual si pervers era el, in loc sa se discute strict pe marginea studiilor si rezultatelor sale, nu imi inspira foarte multa incredere.

Nu, dar vor fi demontate de stiinta, daca sunt gresite.
In April 2004, after two years of study, the American Legislative Exchange Council arrived at the conclusion that the work of Alfred C. Kinsey was fraudulent and contained "manufactured statistics." Their report cites "compelling evidence of illegal and criminal acts masquerading as science." Methods for undoing the damage to America's social and legal systems are presently being studied.

(Nu stiu pe ce lume traiesti. Nimic care aduce bani nu va fi demonstrat gresit! Uita-te la industria farmaceutica: se inventeaza boli pt a fi vandute medicamente. Ti-am zis ca am sot medic.. imi povesteste de proteze si instrumente medicale care dauneaza, dar sunt folosite intensiv ca se castiga bani cu ele, operatii care nu sunt necesare pacientului (el afirma ca probabil 80% din procedurile chirurgicale care se fac unde lucreaza el, nu sunt absolut necesare pacientului.. samd... Cu adevarat, nu stiu unde traiesti) etc etc etc
Reply With Quote