View Single Post
Vechi 06.09.2011, 19:59:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc Vezi mesajul
oare dumnezeu nu s-o fi saturat de noi? de ce trebuie sa ne plangem mereu de ce credem ca totul este numai din vina lui dumnezeu .nu il rastignim noi in fiecare clipa
Mi-ai luat vorba din gura ! Da , asa-i , dar El nu se "satura " atat de repede de noi , precum ne saturam noi unii de altii , si nu ne iubeste , precum ne iubim noi intre noi , caci daca ar fi dupa o minte omeneasca si dupa mania noastra ,am fi distrus omenirea intr o clipita , am fi ras totul fara crutare , dar aici intervine marea diferenta intre "gandirea" noastra si a Lui ! Noi le vrem pe toate intr o clipa , serviti la "pat" de se poate , sa fim ascultati fara prea multe explicatii , iertati instantaneu de toate nebuniile noaste , adulati , mangaiati , giugiuliti zi si noapte , ca de , suntem doar Creatia Lui , si El pe toate le poate face , fara a se cobori la nivelul nostru "muritor" . E , uite ca nu se poate !