View Single Post
Vechi 06.09.2011, 23:14:07
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raluca1905 Vezi mesajul
am trecut de cateva ori pe langa acea biserica cand am mers in acel oras .... 15-20 metri de ea , dar nu am intrat in ea vreodata , eu am visat-o exact asa cum este in realitate in interior. am stiut sa ajung acolo in realitate pentru ca am recunoscut strada
Tocmai de asta am spus ca poate ai capacitate retrocognitiva, ceea ce e destul de rar intalnit. Cum spuneau si ceilalti, nu trebuie sa lasi gandurile sa te tulbure, caci interpretarile te pot induce in eroare si pot veni in detrimentul tau, mai ales ca simbolurile din vis nu au sensuri fixe pozitive sau negative, deci nu, nu te mai gandi ca e sfant, ca e inger luminos, ca e preot etc. Ai spus ca n-ai mers de mult la biserica. Poate simteai nevoia sa o faci si tocmai de asta, inconstientul tau a ales din multimea de fantezii pe care le produce mintea, un vis cu o biserica, l-a ales pentru rezonanta cu anumite aspecte ale vietii tale. Concluzia? nu cauta sfaturi si spovedanie in inconstient (vis), ci fa-o si la modul constient, cu siguranta te vei simti mai bine.

Last edited by ioanna; 06.09.2011 at 23:24:49.
Reply With Quote