View Single Post
Vechi 22.08.2007, 16:47:15
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
:)Rebellu daca ai fi citit cu atentie toate postarile mele ai fi inteles cu siguranta ce doresc eu sa aflu..nu am vrut sa ma lamentez ,de multe ori discutiile iau o intorsatura ciudata...dar vii tu si te bagi ca musca-n lapte,ca-mi permit sa te jignesc vazand ca nici tu nu stai prea bine cu politetea...e parerea ta si n-o sa te urasc pentru asta,te rog citeste insa mai atent inainte sa te repezi sa dai un raspuns..si eu dau raspunsuri pripite uneori pt,ca ma grabesc..dar tu.cred ca ai timp sa treci prin filtrul gandirii ceea ce scrii..apoi te inteleg ca esti sub influenta acelui par.calugar,om extraordinar de altfel...un pic incearca sa te detasesi de ideile lui desi ti se pare ca el e par Cleopa ..nu e!
iarta-ma de am fost nepoliticos dar mai degraba te-am dojenit. lasa-ma sa cred asta. din toate postarile tale. nu zic ca eu sunt cheie de biserica sau ca nu merit si eu o mustruluiala. insa te intreci uneori. nu sunt sub influenta nimanui si nu e frumos sa insinuezi asa ceva despre orice calugar. suna ca si cum l-ai face guru sau pe-acolo... influentele sunt mai mult din scrierile parintilor. te sfatuiesc si pe tine sa-i citesti. mai mult si mai insistent decat ai facut-o pana acum. o sa ramai uimita de cate chestii noi o sa afli. chestii pe care, cu siguranta, nu le gasesti in literatura pe care vad ca o rasfoiesti. nu zic ca nu e buna insa daca ai citi ce trebuie ai fi mai stapanita si nu i-ai mai trimite pe duhovnici la cursuri de psihologie. si lasa-ma sa rad de tine in continuare daca mai sustii asa ceva. e absurd ceea ce spui. pur si simplu. si afirm asta cu tarie, cu riscul de a fi, vorba ta, nepoliticos. si daca observi ca spun tampenii, atunci atribui-mi-le mie si nu duhovnicului. mi-as dori eu sa-l pot copia. as face impresie pe forum... din pacate n-o pot face, asa ca, asa cum e ea, buna,rea, este umila mea parere.
iarta-ma! pentru o urzicutza esti tare sensibila...
Doamne ajuta!
Reply With Quote