Citat:
În prealabil postat de Costica Dima
Va multumesc tuturor celor ce v-ati ostenit a raspunde intrebarii mele,pe care nu intamplator am pus-o. Sunt unu dintre cei fericiti ca si-au gasit sufletul pereche,este ceva deosebit,dar suntem fiecare dintre noi implicati intr-o relatie :eu sunt casatorit,dar nefericit,ea/sufletul meu pereche este divortata. Din scrierile religioase,o astfel de relatie nu este acceptata,fiind considerata un pacat. Un sfant parinte arhimandrit,Gherasim,de la manastirea Nicula ne-a dezvaluit aceasta taina, cu un har deosebit,fara a-l cunoaste personal,aflat in imparatia lui DUMNEZEU acum,trecut la cele vesnice la muntele Athos ne-a asigurat ca relatia noastra nu este un pacat si ca MARELE SI BUNUL DUMNEZEU ne-a unit in ceruri in urma rugaciunilor si binecuvantarii sfintiei sale. A mai beneficiat cineva de sfaturile si binecuvantarea parintelui arhimandrit Gherasim?
Daca cunoaste cineva cazuri similare sau poate detalia cumva exprimandu-si parerea in cunostinta de cauza,astept intrebari,opinii,pareri/sfaturi avizate.
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI!
|
Prietene Costica te ratacesti nestiind scripturile si te pacalesti singur mai bine zis TE PACALESTE acest arhimandrit Gherasim!
Ia priveste ce spune Pavel:
"Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!"
( Epistola către Galateni a Sfântului Apostol Pavel 1:8)
Cum poate sa zica acest arhimadrit ca nu e pacat relatia voastra de vreme ce tu esti inca casatorit, ba mai mult, cica relatia voastra ar fi unita in ceruri de Dumnezeu!
Hristos cat a fost pe pamant a zis asa:
1.
"Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârșești adulter".
Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a și săvârșit adulter cu ea în inima lui." (Matei 5: 27-28)
2.
"Iar Eu zic vouă că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, și se va însura cu alta, săvârșește adulter; și cine s-a însurat cu cea lăsată săvârșește adulter."
(Matei 19: 9)
Vezi ce scrie aici in Biblie? Se razgandeste cumva Dumnezeu, una ne invata pe noi oamenii pe pamant si alta face el in ceruri (uneste iubirea unui barbat CASATORIT cu iubirea unei femei divortate)? Nu cred! Daca Pavel ne zice ca nici un inger din ceruri nu poate sa ne invete o alta Evanghelie, atunci cum poate acest arhimandrit sa te invete acesta prostie si sa te indemne la adulter?
Prietene tu faci cum crezi, e problema ta. Eu mi-am facut datoria de crestin si de om si ti-am aratat ce spune Biblia in legatura cu cazul tau...restul TE PRIVESTE! Doamne ajuta!