Citat:
În prealabil postat de maria40
Costica, dragule, esti amagit dupa cum bine se vede. Fericit doar ti se pare ca esti pentru ca ratiunea nu-ti mai functioneaza. Esti doar intr- stare euforica din cauza indragostelii. Tu acum esti ca si unul care e drogat, toate sunt roz pentru el insa cand se trezeste la realitate vede ca e cam gri....
Eu nu stiu cine te-a asigurat pe tine ca relatia ta e buna in fata lui Dumnezeu eu una ma indoiesc de asta. Ia adu-ti aminte cand te-ai casatorit cu sotia ta nu simteai acelasi lucru ce simti acum si pentru amanta? Ba eu cred ca da! Ca doar casatorii cu de-a sila in ultimii 40 de ani n-am prea auzit sa fie!
In indragosteala asa la prima vedere si hop-top in 2-3 luni constati ca e sufletul tau pereche eu nu cred. Si daca dupa ce-ti lasi nevasta si te insori cu amanta dupa vreo 5 ani te indragostesti de alta? Ce faci? Iar te insori?
Tu ce doresti de aici de pe forum? Sa ti se confirme ca ceea ce simti tu e bine? Ca dragostea asta pe care o simti tu pentru aceasta femeie ti-a trimis-o Dumnezeu?
Eu zic sa stai tu linistit si sa-ti vezi de familia pe care-o ai acum si sa lasi prostiile.
|
Aferim!
dupa cum spun musulmanii..
am o nelamurire: de ce la capitolul dragoste si iubire femeile ne sunt net superioare noua barbatilor?