Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 22.08.2007, 17:39:58
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

..se pare ca subiectul nu este de actualitate desi sunt pline ziarele de astfel de stiri cu personaje misterioase si f.influente..se pare ca nu mistria ci intriga e unealta lor..si comploturile,asasinatele..dar cui ii pasa?Francmasoneria e cu atat mai periculoasa cu cat este de ...tolerata,..ea foloseste cele mai viclene arme nu mistria ci arme moderne atat asupra Bisericii cat si asupra monarhiilor..si cand te gandesti ce sloganuri mincinoase afiseaza.Ei nu cred in Dumnezeu,nu cred in suflet cred in Ingerul luminii,..dumnezeul masonilor este natura..materia -mama cum o numesc ei si omul ei venereaza omul pacatos nu pe Dmnezeu,ei doresc arderea Evangheliilor..starpirea crestinismului..sunt mai multe sisteme masonice..ce nu inteleg eu...lucreaza impreuna sau cauta sa se distruga unul pe altul(sistemele) ....vezi atacurile masonilor romani sustinatori fiecare al cate unui ierarh..Ma bucur ca au existat si adevarati romani de-a lungul timpului,care desi impartaseau o credinta cam amestecata,au infierat pe masoni..Eminescu caruia i s-a inscenat o tragica moarte,seful ceremonialului fiind Dobrogeanu Gherea(evreu)..am ramas masca cand am aflat ca Horea a fost si el mason..Alexandru Paleologu si Const>balaceanu Stolnici pt.care aveam o mare admiratie...m-a cplesit vestea ca marii nostri actori s-au vandut lui Satan..dar cine stie :(daca cumva nu au fost omaorati(fiindca Pittis s-a impartasit...ceea ce nu era deloc necesar pentru un om ajuns la gradul 33(suprem,caruia se presupune ca i se dezvaluise pentru cine lucreaza cine e Big Arhitect.....
Reply With Quote