Citat:
În prealabil postat de maria40
V-am indomnit din respect....si asta-i bai?
N-am nici o urma de viclenie in inima nu stiu de ce vi se pare ca as avea..
Mesajul pe care l-am trimis lui Dragos a fost in urma starii avute in acel moment. N-am stat sa ma gandesc daca e plin de sarcasm sau nu. Pe mine m-a binedispus acel mesaj...
Daca dvs. despicati firul in patru si "vedeti" altceva din acel mesaj puteti sa-i transmiteti lui asta.
Prima mea reactie cand l-am citit a fost sa rad asa ca, nu vad nimic rau in a multumi pentru asta. Rasul e un adevarat medicament pentru organism. Eu zic ca nu are rost sa fiti atat de suspicios si de meticulos in a analiza fiecare fraza scrisa de useri. Nu suntem toti la fel si mai ales nu gandim la fel!
|
Vezi draga mea, te justifici și nu vrei să pricepi unde ''bat''... și asta e cea mai clară dovadă că ai început să aperi viclenia... ai devenit un pui de pui care pune întrebări nevinovate... și scurte.
Păi draga mea, nu te-am condamnat că te-ai distrat ca actorul și sălbaticii fiindcă a osândi fără să fii milițian sau securist sau giudge înseamnă că-ți dai singur foc la valiză... așa că doar nu mi-oi tăia singur craca de sub picioare... cu dinții, scrâșnind cu multă scrânteală și viclenie neagră, deci nu te osândesc pentru ca să fie nevoie să te justifici din domnia ta jignită... ci eu te ștergeam de urdorile cele negre... de zațul de la cafea, că aveam impresia că te-ai întunecat... de la
cafea.