Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Eu sunt fățornic și dumneata supărat, oare chiar îți pare rău că i-am scos bârna din ochiul tău?
|
De ce crezi că ai scos bârna din ochiul cuiva? Poate mai mult ți-ai îndesat-o în ochiul tău atunci când ai crezut c-ai și făcut o faptă bună.
Citat:
Dacă tot mă fățărniciși așa în direct... ia spune și la mine, cum ți-ai dat seama, cum ai reușit, sau vrei să te cred sincer pe cuvântul tău de spioner?
|
Așa e. Am greșit citatul. Trebuia doar să zic că
râde ciob de oală spartă
Citat:
Și cine a zis că el mi-e frate?
|
Nu vă închinați aceluiași zeu?
Citat:
''Cei ce fac voile Tatălui Nostru Carele este în ceruri, acela este fratele meu și mama mea și prietenul meu...'' iar cei ce fac cruci din omul lui Dumnezeu, aceia sunt doar niște impostori, niște huligangs.
|
Tu n-ai păcătuit niciodată? Nu știi ce spun părinții creștinismului? Cu fiecare păcat de-al nostru îl răstignim pe Iisus încă o dată. Deci după logica ta și tu ești un impostor. Sau crezi că faci voia Tatălui? De unde știi care e ea?
Citat:
Deci mai înainte de a deschide gurița, privește în sus la Cer, să vezi dacă nu cumva îți cade o pară mălăiață în gura lui nătăfleață...
Eu așa mi-am umplut o desagă întreagă
|
Cred că una te-a izbit direct în frunte..
Citat:
Fățarnice? Nuuuuuu-i voie... Dar dumneata te-ai simțit jignit în locul lui... pentru că ție ți-e milă de gLume... de aia.
|
De fapt am fost surprins cum unul la fel de... original ca Man Teo îi atrage atenția că e dus pe ulei. Și mai spui că
Citat:
mai înainte de a atrage tu la altul atenția pe care ți-e ți-a furat-o buba veselă, învață cum trebuie să procedezi tu mai întâi, uite așa: dă-ți jos masca și ochelarii de orb, și atunci vei vedea Lumina ce vine de sus.
|
E clar că tu nu percepi culorile care trebuie...
Citat:
Eu am zis foarte bine ce i-am zis narcomanului
|
De unde știi că-i narcoman? Asta ai văzut tu în..
lumină?
Citat:
Păi n-am spus cu dreptate ce am spus?
|
Nu prea..