View Single Post
Vechi 08.09.2011, 14:41:16
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Talking

Am mentalitate de araboaica? Nu stiam. Si in ce consta mai exact mentalitatea de araboaica?
Sotul meu nu face chefuri, e antisocial. Copilul nu va sta in bucatarie cat va fi mic, ci dupa 7 ani incolo, cand va vrea "camera lui", daca nu-i vom putea oferi altceva, ceea ce mie mi se pare impropriu.
Parintilor mei chiar daca le e putin frica de Dumnezeu, mai frica le e de ceilalti oameni si de toate necazurile lumesti.
Am vrut sa-l intreb pe parinte daca ma primeste sa-mi pun cortul in curtea bisericii, dar mi-a fost teama c-o sa ma refuze.
Nu stiu daca e bine sa scriu aici ce ii spun sau ce imi spune duhovnicul, nu neaparat ca as "sparge" taina spovedaniei, dar daca el imi spune ceva, eu va zic voua si voi ziceti ca nu e bine, se creeaza prea mult haos in capul meu. Pana acum am avut un punct de reper. Desigur sunt tentata sa fac asta daca-mi spune ceva care nu ma multumeste, dar incerc sa ma abtin.
Mai ales azi ca e onomastica dlui, sa-i dea Dumnezeu si Maica Domnului sanatate, intelepciune si tot ce-si doreste. (Inca n-am apucat sa discut cu el problema cu bucataria).
Reply With Quote