View Single Post
Vechi 08.09.2011, 15:33:42
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Sigur că e plat denivelat la suprafață și rond în adânc de ape, în apele pe care șade, pe apele cele mari.

Și e așa nu pentru că s-au încrețit scoarțele sau că s-a format din cauza vulcanilor ci pentru că apele de ape despărțindu-se, s-au rupta așa cum se vede suprafața pământuluim s-au despărțit ele ca să fie Cerul și apoi formându-se pământul în apele de sub cer care încă nu curgeau e asemenea lor și apoi acestea scurgându-se și adunându-se s-a arătat pământul, deci au făcut ele ascultând de Cuvânt să iasă la lumină ceva unde să-și poată lăsa Domnul urmele Sale... pe el, pe pământ.

Voi credeți însă în prostiile cu miezul pământului din lavă, cu pământul ca planetă și ca glob între planete ce se învârt în jurul soarelui situat într-un focar și că în cer sunt multe pământuri și globuri. Iar așa ceva e o boală grea. Dar voi nu vă lăsați tratați. Ci vă distrați crezând voi că eu aș fi înnapoiatul și absurdul ce vine din obscurantismul feudal. Cândva aflând și voi informațiile astea o să faceți ochii cât cepele, dar va fi poate prea târziu.

Când voi vă veți mira eu mă voi distra.
Prietene, inainte de a deschide gura, ar fi mai intelept sa te documentezi si mai ales sa citesti Biblia. Ia priveste ce zice Cartea Sfanta:
1. "El spânzură pământul pe nimic." Iov 26:7. Acest adevăr științific ca pamantul e o planeta, se află în cartea lui Iov.
2. "El stă în scaun deasupra cercului pământului." Isaia 40:22. Biblia a spus că pământul e rotund cu secole înainte ca omul să descopere acest lucru.
Asa ca IN LOC SA TE DISTREZI (cum ai zis in mesajul tau) AR FI MAI BINE SA CITESTI! Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 08.09.2011 at 15:40:32.
Reply With Quote