View Single Post
Vechi 08.09.2011, 15:55:13
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, inainte de a deschide gura, ar fi mai intelept sa te documentezi si mai ales sa citesti Biblia. Ia priveste ce zice Cartea Sfanta:
1. "El ... și spânzură pămîntul pe nimic." Iov 26:7. Acest adevăr științific se află în cartea lui Iov, cea mai veche carte a Bibliei.
2. "El . . . șade deasupra cercului pământului." Isaia 40:22. Biblia a spus că pământul e rotund cu secole înainte ca omul să descopere acest lucru.
Ass ca IN LOC SA TE DISTREZI (cum ai zis in mesajul tau) AR FI MAI BINE SA CITESTI! Doamne ajuta!
Păi pe nimic înseamnă necreatul care nu există, deci nu există nimic dedesubtul apelor pe care șade pământul cel rond în apele pe care șade și pe nimic, și plat denivelat la suprafața de deasupra.

Iar cu cercul pământului, e vorba de cerc și nu de sferă, de glob, și era vorba de cercul de dans sau de poezie sau de cercurile pe care le-ați fregventat voi la casa copiilor. Sau dacă e să vorbim la ce crezi dumneata că se referă, atunci e vorba de conul cu marginile ca de tobogan al luminii de la soare, în care dacă te aflii vei observa soarele răsărind și apunând și ridicându-se pe boltă deși e doar o iluzie optică, fiindcă el e tottimpul deasupra pământului cel drept la suprafața lui denivelată, peste care merge lovindu-se de mantele cerului, de curbura dinspre N sau S, și astfel balansul acesta dă naștere anotimpurilor.

Dar voi nu vreți să vedeți că e așa și să credeți ci voi vă flatați îngâmfându-vă cu neghina sădită în voi de științifici, și mai scoateți că cică și în scripturi e așa scris cum susțin ei.

Deci distrat nu sunt acuma dragul meu, ci atunci voi fi când voi o să faceți ochii cât cepele aflând și voi informațiile astea... o să mă distrez de voi căci n-ați crezut... deși v-am spus și ați știut.

Știi de ce am să râd? Fiindcă am învățat proverbul:

Cine râde la urmă de toot, numa' ăla râde mai bine... fiindcă urma scapă turma... adică pașii lui Dumnezeu.

Dar vouă nu vă place să fiți silitori ci voi mâncați fără probleme tot aluatul fariseilor și saducheilor.

Și dacă v-ați pierdut umilința ce sens mai are să vă și documentați? Ca să susțineți tooot viceversa?

Last edited by vsovivi; 08.09.2011 at 16:08:08.
Reply With Quote