Citat:
Vezi ca te pricepi daca e in domeniul tau?
Asa e, ai dreptate.
|
Nu, nu este domeniul meu, dar informatiile exista. Si iti sunt disponibile si tie.
Citat:
Dar la Catedrale nu te pricepi! Lasa-i pe altii, tu nu ai cum sa intelegi.
Si la Catedrale trebuie ceva scump daca vrei sa fie bun si durabil. De aia Catedrala va costa 600 de milioane.
S-ar putea face si cu 200 dar de ce sa aruncam banii in vant asa cum am facut cu gazonul?
Sa punem un miliard de o parte si nu ne vom face de rasu` târgului, precum cu campia de cartofi!
|
Sa inteleg ca te pricepi? Vad ca ai ales sa nu raspunzi la postul meu, ala care arata de ce Catedrala si stadionul sunt doua chestii perfect diferite.
Durabil? Cam cate sute de milioane crezi ca s-au bagat in biserica de lemn de la Ieud? Dar in cea de la Rozavlea? Dar in manastirile pictate din Bucovina?
Va veti face de ras oricum, avand in vedere cum arata proiectul Catedralei. Nicaieri in Europa secolului 21 nu se construieste asa ceva, si "targu'" va percepe proiectul ca (inca) o dovada a faptului ca romanii traiesc in Evul Mediu.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|