Citat:
Īn prealabil postat de Gast84
Deci, homosexualitatea... O considerati boala? In fine... ce sa mai spun.
Stiu ca trebuie pastrate traditiile, dar in comunitatile evreiesti, si iti spun eu ca stiu bine, traditia fata de acest lucru ii ca si cum nu ar exista, adica, de ce sa nu respectam si sa tratam bine homosexualitatea, poate ca in cartiile de pe atunci nu era vazuta bine, ca si cum nu erau vazute bine zeci de lucruri, dar nu credeti ca trebuie sa va modernizati si voi un pic? Poate ca ar trebuie sa ne adaptam la lumea asta noua, si sa nu traim 100% dupa scrierile cele vechi.
Salutari.
|
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
HOMOSEXUALITATEA nu este o boala nici pe departe este o capcana a deavolului cu care ia prins pe multi.
Este o batjocora si o sfidare adusa de homo maicilor lor care ia nascut si Ingeneral Femei.
Tu ai trait In Spaña si spui ca marocani si ceilalti musulmani practica homosexualitatea , eu cunosc buine si foarte fine aceste natii de musulmani si nu cred ca sunt deacord din contra urasc aest tip de lucruri este minciuna ce spui si ura si batjocora adusa Lui Dumnezeu , mai strai si gIndeste ce vrei sa spui si sa aduci nou si scHmbator si mincinos in lumea RomIneasca .
Slavit sa fie Domnul de acum si pIna In veacul veacului amin amin amin