Citat:
În prealabil postat de Gast84
Si eu aduc argumente fara fundament cand tu spui ca homosexualitatea e o capcana a diavolului? Porfavor, porfavor que gente...
Pot sa iti demostrez oricand ca sunt spaniol chiar daca nu am nici un interes in a face asta. Daca eu apar homosexualitatea este pentru ca asa trebui sa faca toata lumea, nu sa o urasca, sau ce? Trebuie sa fiu negru, sau arab pentru ca sa apar rasismul?
PD: Asi aprecia daca ai putea sa scrii mai inteles.
PD 2: Sunt foarte de acord cu ateismul meu si cu radacinile evreiesti care le port, nu stiu de ce ar trebui sa ma convertesc la crestinism pentru ca multi considera ca este credinta cea dreapta.
|
Daca vrei sa aperi homosexualitatea este doar alegerea ta amigo, nu trebuie sa ti-o impartasim si noi. Du-te si inscrie-te intr-un ONG care apara drepturile minoritatilor sexuale si fa acolo publicitate homosexualilor, nu aici pe forum. Din toate mesajele postate pana acum pe acest topic nici unul nu a fost de acord cu tine.
Campania ta pt homosexuali pe acest forum a fost, este si va fi un esec. Incerci sa vinzi flori la gradinar! Faptul ca esti un ateu spaniol de origine evreu nu cred ca intereseaza pe nimeni.
Vaya con Dios amigo!