View Single Post
Vechi 09.09.2011, 09:01:59
VictorS
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de costel Vezi mesajul
Draga Victor, niciodata sa nu crezi ca Dumnezeu l-a dat uitarii pe cineva dintre noi. Nu te mai intreba de ce s-au intamplat toate acestea. Pune in locul acestor ganduri, gandul la Dumnezeu si vei avea parte de liniste si bucurie. Chiar daca pentru noi unele chemari sunt de neinteles, ia cele intamplate ca pe un mod de chemare a lui Dumnezeu catre El. Si de-ti va fi necesara impacarea, sa stii ca ea va veni prin lucrarea lui Dumnezeu.
Nu am cum sa nu ma gandesc de ce s-au intamplat toate. Cel putin pentru a vedea unde am gresit si sa nu mai repet acele greseli. De rugat, da o sa ma rog in continuare la Dumnezeu si Maica Domnului pentru impacarea noastra si refacerea familiei, iar daca Domnul va vrea impacarea, va veni ca doar bucata aia de hartie nu conteaza in fata Lui. Simt ca este datoria mea sa ma rog in continuare pentru reintregirea familiei. Daca aceasta despartire este de la cel rau atunci Domnul o sa-mi ajute sa inving pana la urma; daca despartirea a venit prin voia Lui si vrea ca sa fie definitiva o sa-mi arate asta, dar repet asa simt eu ca nu e bine sa renunt.

Doamne ajuta

Last edited by VictorS; 15.09.2011 at 13:50:16.
Reply With Quote