Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Eu nu am zis ca intre 2 barbati nu poate exista iubire, doar ca relatiile intime intre 2 parteneri de acelasi sex NU sunt normale. Maine poate o sa vina unul si o sa zica ca si zoofilia e ceva normal pt ca si acolo este dragoste pt ca el iubeste sincer animalele.
In Biblie nu am gasit scris ca sexul este pacat.
Si din nou esti confuz. La 2 homosexuali sexul intre barbati li se pare ceva normal si asa i se va explica copilului de mic, ca astfel de relatii intime sunt normale, si nu uita prietene ca PRIMUL LUCRU PE CARE IL INVATA UN COPIL SUNT EXEMPLELE PRACTICE ALE PARINTILOR...si cred ca tu ti-ai dori sa ai copil(copii) homosexuali.
Si apropos, proverbul pe care ti l-am dat NU L-AI INTELES! Doamne ajuta!
|
Daca tu nu faci distinctia intre homosexualitate si zoofilie ai probleme serioasa de judecata logica. Primul lucru pe care il invata copilul sunt exemplele practice ale parintilor si asa devin copiii homosexuali? De ce? Cand ti-ai adus sau iti vei aduce nou nascutul acasa te apuci sa faci dragoste cu sotia in fata lor. Nu vezi ca deja de departezi de realitate? Primul lucru pe care il invata un copil de la parinti este imitatia orofaciala. Apoi sentimentul de securitate cand este in bratele parintelui si cand ii sunt asigurate nevoile de hrana, somn. Apoi afectiunea in jur de 7 luni cand este obisnuit cu chipul parintelui, cu prezenta lui, cu atentia lui.
Si nu unui copil i se explica ca relatiile sexuale sunt normale si anormale, ci eventual unui adolescent...Unui copil probabil i se explica ca si doi barbati/doua femei se pot iubi. Si care e problema? Mie mi se pare normal ca si doua persoane de acelasi sex sa poate faca dragoste si nu sunt lesbiana. Si mamei si surorii mele li se pare normal. Si nici ele nu sunt lesbiene. Si exemplele pot continua. Cunosc un cuplu de lesbiene care au 2 fete. Amandoua sunt heterosexuale, rezultate bune la invatatura, au multi prieteni, planuri de viitor etc.
Cu astfel de mentalitate ca a ta e si normal ca homosexualismul este prost inteles si categorisit ca anormal....